vchaspik-global-message
==========================
MESSAGES OFF
==========================
13:06, 17.03.2013

Торт " Пропиканка "

Калорийность, кКал:
(на 100 г блюда)
0
Время приготовления:

 

.

Спосіб приготування. Тісто: В каструлю виливаємо воду, сіль, маргарин і довести до кипіння безперервно помішуючи всипати борошно і варити 1-2 хв. Тісто охолодити і ввести яйця. Кондитерський мішок заповнити тістом і видавлювати на деко у вигляді решітки та випікати ( 3 коржі). Крем: Молоко розігріти, додати цукор. В невеликій кількості молока розвести борошно; влити в молоко і варити до загустіння. Крем охолодити і додати масло і коньяк. Кожен корж змастити кремом і викласти фрукти. Верхній корж змастити кремом викласти фруктами і залити желе для торта