Ця красива закуска доречна і до повсякденного столу, і до святкового. Тим більше, що її приготування не займе багато часу.
Це дійсно дуже проста в приготуванні, смачна і симпатична зовні закуска з печериць, запечених з перепелиними яйцями. Приготувати і подати таку страву можна в якості гарячої закуски на сімейний обід, але якщо її поставити на святковий стіл, то гості обов'язково її оцінять й полюблять.
Для приготування печериць, запечених з перепелиними яйцями, підготуйте продукти за списком.
Приготування
- Почистіть капелюшки грибів від шкірки, видаліть ніжку. Капелюшки викладіть у форму для запікання, розігрійте духовку до 190 градусів.
- Печериці промийте, просушіть і акуратно відокремте ніжки грибів від капелюшків (краще їх не відрізати ножем, а викрутити, щоб не пошкодити капелюшок). Почистіть капелюшки грибів від шкірки, капелюшки викладіть у форму для запікання, розігрійте духовку до 190 градусів.
- Розтопіть 120 г вершкового масла в каструльці, а решта 30 г – в розігрітій формі для випічки.
- Кожну капелюшок гриба занурте в масло і викладіть у форму виїмкою догори.
- У кожну капелюшок влийте одне перепелине яйце, посоліть, поперчіть та випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 160 градусів.
- Готові гриби викладіть на блюдо і посипте дрібно нашаткованою зеленню кропу.