vchaspik-global-message
12:28, 21.12.2021

Торт "Маскарпоне" з корицею без випічки

Калорійність, кКал:
(на 100 г страви)
0
Час приготування:

Торт "Маскарпоне" - прекрасний варіант десерту для зайнятих людей. Це торт повний смаку та аромату, який можна приготувати з простих і доступних інгредієнтів, а головне – дуже швидко.

Інгредієнти:

  • 300 г печива
    50 г меленого мигдалю
    90 г вершкового масла
    1/2 чайної ложки меленої кориці
    260 г іриски

Шоколадний крем:

  • 250 г вершків 30%
  • 250 г сиру маскарпоне
  • 100 г темного шоколаду 64%
  • 50 г меленого мигдалю

Крем "Каймак":

  • 250 г сиру маскарпоне
  • 200 г іриски
  • 2 чайні ложки лікеру

Читайте також: ]]>Торт без випічки за 5 хвилин]]>

Покроковий рецепт:

Вистеліть дно форми для випічки діаметром 24 см папером для випічки.

Подрібніть печиво в кухонному комбайні або покладіть його в пакет і розкришивши, наприклад, качалкою. Додайте корицю і мелений мигдаль. Додайте топлене масло і дрібку солі. Викладіть на форму для торта, рівномірно вирівнявши його.

На шар з печивом викладіть готовий шоколадний крем з мигдалем.

Шоколадний крем. Холодні вершки збити з сиром маскарпоне. Розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані. У збиту масу додати розтоплений шоколад і мигдаль, акуратно перемішати.

Викладіть ще шар печива. На нього викладіть готовий крем "Каймак".

Рецепт крему "Каймак". Розтопити іриски, додати сир маскарпоне і лікер, все добре перемішати.

Зверху можна прикрасити горіхами.

Готовий торт прибрати в холодильник на кілька годин, бажано на ніч, щоб він як слід просочився.