Для того, щоб прикрасити стіл і урізноманітнити вибір закусок, можна приготувати мініатюрні бутерброди, такі як канапе. Вони завжди зможуть задовольнити ваших гостей і при цьому матимуть великий успіх. Адже немає нічого кращого для посиденьок з подругами за пляшкою білого сухого вина.
Якщо вам потрібно приготувати смачну закуску для фуршету за лічені хвилини, то канапе з сиром, беконом, оливками, огірками і помідорами черрі – саме такий варіант. Канапе за цим рецептом готуються на шпажках.
Тут замість хліба використовується сир. Інгредієнти в будь-якій послідовності і варіантах складаються на шматочок сиру і скріплюються шпажкою або зубочисткою.
Приготування
- Підготуйте всі інгредієнти для канапе. Овочі помийте і обсушити, з оливок злийте маринад.
- Огірок наріжте кубиками, якщо шкірка жорстка або гірка – видаліть її.
- Сир наріжте гострим ножем на невеликі кубики.
- Бекон наріжте трохи довгастими пластинками. При укладанні в бутерброди поверніть цю пластинку рулетиком або зігніть просто вдвічі
- Помідори розріжте навпіл.
- Покладіть все канапе на красиву тарілку, вистелену листям свіжого салату.
- Подавайте канапе як закуску до святкового столу, і ваші гості, безсумнівно, оцінять по достоїнству це смачне, красиве і зручне частування.
Як приготувати бутерброд без хліба "Кавунові скибочки", дізнайтеся тут